ФЕВРУАРИ 2023

ИСТАНБУЛ И ПРИНЦЕСКИ ОСТРОВИ со 3 ноќевања+
  10,000.00ден.
Цена:  8,370.00ден.
Шопинг во Истанбул
  6,200.00ден.
Цена:  5,270.00ден.
Истанбул градот на два континенти
  9,000.00ден.
Цена:  6,520.00ден.
БУДИМПЕШТА И ВИЕНА
  9,500.00ден.
Цена:  7,310.00ден.
ЕДНОДНЕВНО СКИЈАЊЕ НА МАВРОВО
  800.00ден.
Цена:  450.00ден.
Шопинг во Врање
  890.00ден.
Цена:  450.00ден.
САЕМ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО AGROEXPO
  12,000.00ден.
Цена:  8,370.00ден.