МАРТ 2023

ИСТАНБУЛ И ПРИНЦЕСКИ ОСТРОВИ со 3 ноќевања+
  10,000.00ден.
Цена:  8,370.00ден.
Шопинг во Истанбул
  6,200.00ден.
Цена:  5,270.00ден.
Истанбул градот на два континенти
  9,000.00ден.
Цена:  6,520.00ден.
БУДИМПЕШТА И ВИЕНА
  9,500.00ден.
Цена:  7,310.00ден.
ВЕНЕЦИЈА, ВЕРОНА
  9,000.00ден.
Цена:  6,750.00ден.
Шопинг во Врање
  890.00ден.
Цена:  450.00ден.
Сараево за 8ми март
  12,000.00ден.
Цена:  6,510.00ден.
САРАЕВО И МОСТАР СО 3 НОЌЕВАЊА
  11,500.00ден.
Цена:  8,060.00ден.
САЕМ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО КОЊА 2023
  15,000.00ден.
Цена:  9,610.00ден.
МИЛАНО ЛУГАНО КОМО ВЕРОНА
  18,000.00ден.
Цена:  9,238.00ден.
МАГИЧНАТА ТОСКАНА
  25,000.00ден.
Цена:  11,098.00ден.