САЕМ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО КОЊА 2022

ЦЕНА :
Количина  

СКОПЈЕ-КОЊА-СКОПЈЕ

САЕМ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО

08.03.-12.03.2022

1 ден. 08.03.2022 СКОПЈЕ- КОЊА .

Состанок на групата во 16.30 часот на паркинг на хотел Вип. Поаѓање за Коња во 17.00 часот. Возење преку Бугарија со попатни одмори и царински формалности.

2 ден. 09.03.2022 КОЊА

Пристигнување во Коња во претпладневните часови. Посета на саемот за Земјоделство. Слободно време . Сместување во хотел. Ноќевање.

 

3 ден. 10.03.2022 КОЊА

Појадок.  Посета на саемот за земјоделство. Слободно време .Враќање во хотел. Ноќевање.

 

4 ден. 11.03.2022 КОЊА

Појадок. По појадокот можниост за посета на Саемот за Земјоделство. Во договор со групата заминување за Скопје.  

 

5 ден. 12.03.2022 СКОПЈЕ

Пристигнување во Скопје во предпладневните часови.

Цена:  155 евра во хотел со 3***

Цена:  185  евра  во хотел со 4****

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ВКЛУЧУВА

Превоз со високотуристички автобус на релација Скопје-Измир -Скопје

2 ноќевања со појадок во хотел 3*** или хотел со 4****

Посета на саемот за Земјоделство

Организација и водство на програмата

 

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ  ВКЛУЧУВА

Задолжително патничко здравствено осигурување 250мкд

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.
Локација на GoogleMap .