ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ ВО ШЕНЃИН (СВЕТИ ЈОВАН) АЛБАНИЈА

ЦЕНА :
Количина  

 

Секоја Сабота и Недела организиран еднодневен излет во Шенѓин (Свети Јован) Албанија.

Термини: ЈУНИ 11.06., 12.06., 18.06., 19.06., 25.06., 26.06.2022

                ЈУЛИ 09.07., 10.07., 16.07., 17.07., 23.07., 24.07., 30.07., 31.07.2022, 

                АВГУСТ 06.08., 07.08., 13.08., 14.08., 20.08., 21.08., 27.08., 28.08.2022, 

                СЕПТЕМВРИ 03.09., 04.09.2022

                   САБОТА

Тргнување од Скопје во 01:00 часот
Враќање од Шенѓин во 19:00 часот. 

                 НЕДЕЛА

Тргнување од Скопје во 01:30 часот
Враќање од Шенѓин во 19:00 часот. 

Вие избирате на која плажа ќе го поминете излетот 
Море..песок..сонце..и добро друштво...!!    Идеален избор за квалитетно поминат ден.

https://www.youtube.com/watch?v=DhvrbQlo4jg
цена: 1200 ден


 

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

Може да се патува само со лична карта. Не е потребен PCR тест.

Патувањето трае околу 5 часа, во кои се вклучени времето поминато на граничните премини за царински формалности како и паузите во текот на патувањето. Ефективното возење е околу 3,5 часа.

Локација на GoogleMap .