ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ ВО ГРЦИЈА 2022

Секоја Сабота и Недела организиран еднодневен излет на првиот крак во Грција ( Неа Потидеа, Калитеа, Полихроно, Ханиоти, Пефкохори....)

Поминете незаборавен еднодневен излет во некој од многубројните термини за оваа дестинација.

Термини: ЈУНИ 11.06., 12.06., 18.06., 19.06., 25.06., 26.06.2022

                ЈУЛИ 09.07., 10.07., 16.07., 17.07., 23.07., 24.07., 30.07., 31.07.2022, 

                АВГУСТ 06.08., 07.08., 13.08., 14.08., 20.08., 21.08., 27.08., 28.08.2022, 

                СЕПТЕМВРИ 03.09., 04.09.2022

                   САБОТА

Тргнување од Скопје во 01:00 часот
Враќање од Пефкохори во 19:00 часот(по локално време) . 

                 НЕДЕЛА

Тргнување од Скопје во 01:30 часот
Враќање од Пефкохори во 19:00 часот (по локално време). 

Вие избирате на која плажа ќе го поминете излетот 
Море..песок..сонце..и добро друштво...!!    Идеален избор за квалитетно поминат ден.

цена: 1300 ден

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.
Локација на GoogleMap .