ТУРЦИЈА

ЦЕНА :
Количина  
Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

НАПОМЕНА

Задолжително патничко осигурување
За овој ценовник важат општите услови за патување на СКТМ
Пасошот треба да важи минимум 3 месеци од завршувањето на патувањето.

Локација на GoogleMap .