ОСТРОШКИ МАНАСТИР

ЦЕНА :
Количина  

Термини:        МАЈ 24.05.- 26.05.2019; 31.05.-02.06.2019

                      ЈУНИ 07.06.-09.06.2019; 14.06.-16.06.2019; 21.06.-23.06.2019; 28.06.-30.06.2019;

                      ЈУЛИ 05.07.-07.07.2019; 12.07.-14.07.2019; 19.07.-21.07.2019; 26.07.-28.07.2019;

                      АВГУСТ 02.08.-04.08.2019; 09.08.-11.08.2019; 16.08.-18.08.2019; 23.08.-25.08.2019; 30.08.- 01.09.2019;

              СЕПТЕМВРИ 06.09.-08.09.2019; 13.09.-15.09.2019; 20.09.-22.09.2019; 27.09.-29.09.2019.

 

                

1 ДЕН (петок): Состанок со групата во 23:30 часот на пракингот пред хотел ВИП спроти саем. Се патува преку граничен премин Блаце во Косово, Албанија и Црна Гора. (ноќно возење). 

2 ДЕН (сабота): Пристигнување во Острог во  предпладневните часови, по што следи сместување во манастирот. 
3 ДЕН (недела): Во утринските часови присуствување на утринската Литургија. По Литургијата околу 09 часот тргнување кон кон манастирот Дајбабе (Успение на Пресвета Богородица) и негова посета како и поклонување пред моштите на свети Симеон Дајбабски, а потоа слободно време за разглед на Подгорица и индивидуални активности. Во договореното време заминување за Скопје. Пристигнувањето во Скопје е предвидено во вечерните часови. 
 

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 1.200,00 ДЕНАРИ

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ВКЛУЧУВА: Автобуски превоз и организација на патувањето.

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ ВКЛУЧУВА: Патничко осигурување и туристичка такса за Црна Гора.

 

Информации и резервации: 02/3 20 10 70, 02/ 3 20 10 80, 078/ 44 44 55

 

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

НАПОМЕНИ:
За реализација на ова патување, потребен е минимум од 20 патници.
Плаќањето се врши исклучиво во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари
За резервација на аранжманот потребна е аконтација од 30%, целосна уплата најдоцна 10 дена пред поаѓање

Локација на GoogleMap .