Шопинг во Врање

Шопинг тура во Врање за едно лице + вклучен автобуски превоз

  • 02.11.2019
  • 09.11.2019
  • 16.11.2019
  • 23.11.2019
  • 30.11.2019

 

Програма на патувањето:

  • 07:15 часот состанок на групата на паркинг на Хотел ВИП
  • 07:30 часот тргнување кон Врање.
  • Пристигнување околу 09:00 часот.
  • Слободно време за индивидуални прошетки, посети и шопинг.
  • 17:00 часот тргнување кон Скопје.
Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.
Локација на GoogleMap .