ЕДНОДНЕВНО СКИЈАЊЕ НА ПОПОВА ШАПКА КУПИ ONLINE

ЦЕНА :
Количина  

СЕКОЈА САБОТА И НЕДЕЛА ПОЧНУВАЈЌИ ОД 10.12.2020 до 01.04.2021 година

ОПИС НА ПАТУВАЊЕТО:

Превоз: Скопје - Попова Шапка - Скопје
деца 0-3 години - бесплатно
деца од 4-12 години - 300,00
-цена за еден правец автобуска карта - 300,00
-цена, повратен билет на автобуска карта - 400,00

- 900,00 денари семејна карта (2 родители и 1 дете)

- 1000,00 денари семејна карта (2 родители и 2 деца)

- 600,00 денари семејна карта (1 родител и 1 дете)

- 700,00 денари семејна карта (1 родител и 2 деца)


Поаѓање од Скопје: 07:15 часот од паркингот на ВИП хотел
Поаѓање од Попова Шапка: 15:30 до 16:00 часот

УСЛОВИ 
 

- МИНИМУМ 20 ПАТНИЦИ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОГРАМАТА 
- Целосна уплата, десет дена пред започнување на аранжманот.
- Организаторот на патувањето го задржува правото, во случај на промена на цената на превозот (авионските билети), да ја промени и цената на аранжманот.

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

 

 

Локација на GoogleMap .