Плати со уплатница

Почитувани Корисници,

 

Со цел да ви обезбедиме пофлексибилно плаќање, ја имате можноста да ја платите понудата преку уплатница во банка со пополнување на ПП 10 образец.

 

 

На една уплатница може да платите за повеќе ваучери. По извршената уплата ве молиме информирајте не преку е-mail на contact@vistaturs.mk за да го евидентираме вашето плаќање.

Потребни ни се:

1. Вашето Име и Презиме.

2. За која понуда сте уплатиле.

3. Сумата која сте ја уплатиле.

Обично се потребни 1-2 дена за да се изврши преносот на пари. Затоа ве молиме за трпеливост.

Доколку ни испратите слика од уплатницата или скенирана копија по e-mail, тогаш веднаш ви го испраќаме ваучерот.

За дополнителни прашања обратете се на телефон 

Со почит,

Тимот на www.vistaturs.mk