Контакт

Адреса:

бул. Кузман Јосифовски Питу бр.28 локал 2
Спроти СКОПЈАНКА (после Нова железничка станица)
1000 Скопје
Македонија
Контакт
•    Телефони: 02 / 3 20 10 70
•    тел/ факс : 02 / 3 20 10 80
•    Мобилен телефон: 

skype: vista.turs

web страна: www.vistaturs.mk

mail:  vistaturs@yahoo.com

FB : vista turs / виста турс

Мобилен 24/7 само за итни случаи 
078/ 44 44 55  
Останати информации
Работно време: 9:00ч - 17:00ч.
Сабота               10:00ч - 15:00ч.