Грижа на корисници

Почитувани,


Со желба за што поедноставо и полезно користење на нашиот веб портал, се потрудивме корисникот да го направи најнеопходното за да ги користи нашите услуги.  

Сепак, доколку имате било какви прашања или потреба од информација, нашиот тим Ви стои на услуга. За контакт, покрај меил формата можете да ни се обратите на:

 

Грижа за корисници:

МОБ:  078/44 44 55

или на маил:  vistaturs@yahoo.com

Можете да не контактирате секој работен ден од 9:00-17:00 часот.