ЦРНА ГОРА

ЦЕНА :
Количина  

РЕДОВНА ЛИНИЈА ЗА ЦРНА ГОРА

Задоволство ни е да ве известиме дека стартуваме со Меѓународна автобуска  редовна линија Скопје- Куманово – Херцег Нови – Скопје –Куманово во сезоната од  01.06.2022  до 30.09.2022 година.

 

Поаѓањата од Скопје се секој ден во 22:00 часот Автобуска станица перон 8
Поаѓањата од Куманово се секој ден во 20:45 часот

 

РЕЛАЦИЈА

Време на пристигање

Време на враќање

Цена на билет во еден паравец

Цена на повратен билет

Улцињ

04:10

19:05

1540 денари

2460 денари

Бар

04:45

18:30

1540 денари

2460 денари

Сутоморе

05:05

18:10

1540 денари

2460 денари

Петровац

05:20

17:55

1540 денари

2460 денари

Будва

05:45

17:30

1540 денари

2460 денари

Тиват

06:15

17:00

1850 денари

2770 денари

Котор

06:45

16:30

1850 денари

2770 денари

Херцег Нови

07:15

16:00

1850 денари

2770 денари

 

ПОПУСТИ ЗА ДЕЦА:
*Деца до 2 години – 70%
*Деца од 2 до 12 години -50%

БАГАЖ:
*Едно парче до 25 кг (
100 cm/60cm) или две парчиња до 25 кг (50 cm/30cm) без наплата
*над 25 кг за секое парче  се наплаќа 10% од цената на билетот во еден правец односно 5% од цената на повратен билет
*рачен багаж не се наплаќа

 

 

 

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.
Локација на GoogleMap .