ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ ВО ШЕНЃИН (СВЕТИ ЈОВАН) АЛБАНИЈА

ЦЕНА :
Количина  

 

Секоја Сабота и Недела организиран еднодневен излет во Шенѓин (Свети Јован) Албанија.

Термини: ЈУЛИ 10.07., 11.07., 17.07., 18.07., 24.07., 25.07., 31.07.2021, 

                АВГУСТ 01.08., 07.08., 08.08., 14.08., 15.08., 21.08., 22.08., 28.08., 29.08.2021, 

                СЕПТЕМВРИ 04.09., 05.09.2021

                   САБОТА

Тргнување од Скопје во 01:00 часот
Враќање од Шенѓин во 19:00 часот. 

                 НЕДЕЛА

Тргнување од Скопје во 01:30 часот
Враќање од Шенѓин во 19:00 часот. 

Вие избирате на која плажа ќе го поминете излетот 
Море..песок..сонце..и добро друштво...!!    Идеален избор за квалитетно поминат ден.

https://www.youtube.com/watch?v=DhvrbQlo4jg
цена: 900 ден


 

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

Може да се патува само со лична карта. Не е потребен PCR тест.

Патувањето трае околу 5 часа, во кои се вклучени времето поминато на граничните премини за царински формалности како и паузите во текот на патувањето. Ефективното возење е околу 3,5 часа.

Локација на GoogleMap .